vineri, 27 august 2010

Povestea noastră pe alte site-uri

Miresele sunt uneori nu doar nebune ci și un pic disperate. Disperate că nu-și găsesc rochia potrivită, pantofii potriviți, disperate că li s-a stricat manichiura, că localul găsit este prea mare sau prea mic, că mirele este prea nepăsător sau prea zgârcit, sau dimpotrivă prea pretențios și așa mai departe... Cele care vor să găsească câteva soluții care să le ușureze drumul spre altar pot face o vizită pe www.miresedisperate.ro

Pe același site găsiți și povestea nunții noastre aici.

2 comentarii:

  1. Vreau doar sa iti spun ca admir foarte mult blogul acesta (dar si celelalte unde scrii) :)
    Ai avut o nunta de vis (exceptand complicatiile care apar oriunde si oricand). In iulie voi fi si eu domnisoara de onoare si sper ca petrecerea burlacelor sa iasa la fel de bine ca a ta. Multa fericire in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc, Dana pentru aprecieri și pentru vizită. Te mai aștept pe aici, și poate cine știe facem un story despre nunta la care participi ca domnișoară de onoare. E un sentiment special, când participi afectiv la un eveniment așa de important.

    Sincer, petrecerea burlacelor a fost pentru mine una dintre cele mai mari surprize de care am avut parte vreodată. Din mai multe puncte de vedere. Nu au fost numai cadourile la mijloc, care mai de care mai inspirate ci și oamenii dragi care mi-au fost alături.

    Oricum îți vând un pont. Cel mai bine să organizați petrecerea cam cu o săptămână înainte de eveniment, ca să nu obosiți mireasa! :)

    Distracție plăcută și dacă pot să te mai ajut cu vreo sugestie, nu ezita să dai de veste.

    RăspundețiȘtergere